Berki Krisztiánnal kapcsolatos bejegyzések

 

Galéria

Berki Krisztián a hőségben is hűsöl

Felgyorsultak az események, ami az olimpia időszakában teljesen természetes, még ha kicsit izzasztó is. Az idei év legrangosabb sporteseményének esélyeseként is emlegetett Berki Krisztián olimpiai ruhapróbán járt, készül az eskütételre, ám az állandó rohanásban sem izzad meg (az edzés az természetesen más), mert a közelmúltban új klímát kapott, melynek köszönhetően a napokban jelentkező hőségben is hűsölhet. A Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő sportoló felettébb élvezi az ezen „szolgáltatás” nyújtotta lehetőséget.

„A nagy meleg nehezíti az olimpiai felkészülést és a zavartalan pihenést, ami szükséges ahhoz, hogy az ember jó erőben érezze magát. A klíma segít ezen, és mivel gyorsan felszerelték, most már sokkal jobb a helyzet. Ez hozzájárul a sikerhez, bárcsak minden ilyen könnyen és gyorsan menne. Tényleg klassz, csendes, nincs huzat és szép is – télen pedig fűteni is lehet vele” – mondta Berki Krisztián a készülékkel kapcsolatban. A berendezés, mely a Fujitsu ASYG 09 LUCA fantázianévre hallgat, nem mellesleg az idei évben kategóriájában az egyik legrangosabb formatervezési díjat nyerte el.

Világbajnok sportembernek, világbajnok támogató jár – ez kétséget kizáróan így van. A Fujitsu klíma természetesen programozható, amely így képes biztosítani, hogy Krisztiánt az edzésről hazatérve is kellemes hőmérséklet fogadja otthonában.